Προειδοποίηση
  • JFile: :read: Αδυναμία ανοίγματος αρχείου: https://api.flickr.com/services/rest/?method=flickr.photosets.getPhotos&photoset_id=72177720314598868&format=json&media=photos&per_page=900&api_key=34687e927f9fe863ff659978a5128bfa&nojsoncallback=1&extras=date_taken,date_upload,geo,icon_server,last_update,license,machine_tags,media,o_dims,original_format,owner_name,path_alias,tags,url_m,url_o,url_s,url_sq,url_t,views
tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

super course

Την βασιλόπιτα έκοψε το Αθλητικό Σωματείο ΑμεΑ «Αιγές Βεργίνα»

Μέσα σε μια πολύ όμορφη, ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα, την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2024, το Αθλητικό Σωματείο Ατόμων με Αναπηρίες Ν. Ημαθιας ΑΙΓΕΣ ΒΕΡΓΙΝΑ , έκοψε την βασιλόπιτα παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καλαϊτζίδη, της Περιφερειακής Συμβούλου Συρμούλα Τζήμα – Τόπη, των Αντιδημάρχων του Δήμου Βέροιας, των αθλητών του σωματείου, των γονέων τους, των εθελοντών και των φίλων που στηρίζουν το σωματείο μας εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

"Ευχαριστούμε πολύ την επιχείρηση της κα Βογιατζή «Ο ΦΟΥΡΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΞΥΛΑ» στην Αλεξάνδρεια, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καμποχωρίου Μέγας Αλέξανδρος αλλά και την Οικογένεια Σούλιου για τις χορηγίες σε Βασιλόπιτες και εδέσματα τόσο για τους αθλητές και τα μέλη του Σωματείου μας, όσο και για τους παρευρισκόμενους, γνωστούς, φίλους και συνεργάτες.

Ήταν όλοι εκεί για τα παιδιά μας και για ακόμα μια φορά απέδειξαν έμπρακτα ο καθένας από τη θέση του ότι είναι και θα συνεχίσουν να είναι δίπλα μας όποτε τους χρειαζόμαστε.

Εκ μέρους του Δ.Σ. τους ευχαριστούμε θερμά και υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για ένα καλύτερο μέλλον για όλα τα παιδιά με αναπηρίες....θα συνεχίσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να προσπαθούμε να κάνουνε το αδύνατο δυνατό.

Καλή και ευλογημένη αθλητική χρονιά να έχουμε με πολλές επιτυχίες στους αθλητές μας!

Συνεχίζουμε τις επισκέψεις στα σχολεία της Ημαθίας, ακολουθούν οι 4οι Αγώνες Φιλίας για τα Γυμνάσια και λύκεια, καθώς επίσης και οι 1οι Αγώνες Φιλίας για τα δημοτικά όπου συμμετέχουν στο πρόγραμμα μας", αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.

Δείτε παρακάτω πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

{gallery}https://www.flickr.com/photos/132226078@N08/albums/72177720314598868{/gallery}

 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

methodos orizontio

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69