tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Μια Κυριακή γεμάτη χαμόγελα και παιχνίδι στο Δημοτικό κολυμβητήριο Νάουσας

Την Κυριακή 17 Μαΐου, στα πλαίσια της εαρινής εκδήλωσης του Πήγασου Ημαθίας, πραγματοποιήθηκε ημερίδα ακαδημιών εκμάθησης κολύμβησης, στο Δημοτικό κολυμβητήριο Νάουσας.

Την ημερίδα τίμησαν με την παρουσία τους οι σύλλογοι: Δελφίνια Πτολεμαΐδας, Αθλητική Ακαδημία Αστέρια, Ναυτικός Όμιλος Μακεδονίας, Μακεδόνες Αλεξάνδρειας και Ακαδημία Κολύμβησης Γιαννιτσών. Όλοι οι παραπάνω σύλλογοι ακολουθούν – όπως και ο διοργανωτής Πήγασος Ημαθίας – την λογική, πως στις μικρές ηλικίες βασικό μέλημα είναι οι αθλητές να μαθαίνουν να κολυμπούν και να αθλούνται σωστά μέσα από το παιχνίδι, και να συναγωνίζονται χωρίς χρονόμετρα και όρια. Όσοι από αυτούς του αθλητές θα ακολουθήσουν αγωνιστικά το άθλημα της κολύμβησης , θα έχουν πάρα πολλές ευκαιρίες στο μέλλον να συναγωνίζονται με χρονόμετρα και όρια!

Την διοργάνωση παρακολούθησαν περισσότεροι από 400 θεατές – γονείς οι περισσότεροι – από όλους τους συλλόγους που συμμετείχαν. Το κλίμα στην κερκίδα ήταν άριστο, αφού με την βοήθεια των διοργανωτών και της μουσικής, οι θεατές χειροκροτούσαν και συμπαραστεκόντουσαν σε όλους τους αθλητές. Ειδικά τα νήπια που για πρώτη φορά προσπάθησαν να κολυμπήσουν αγωνίσματα 50 μέτρων, ξεσήκωσαν αρκετές φορές την κερκίδα.

"Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους – διοργανωτές και συμμετέχοντες – στον Δήμο της Ηρωικής πόλης Νάουσας και συγκεκριμένα στον Αντιδήμαρχο Παιδείας και Αθλητισμού κύριο Δάγγα, για την παραχώρηση του κολυμβητηρίου. Στην ομάδα έργου και διοίκησης του κολυμβητηρίου και συγκεκριμένα στους κυρίους Γαλίτη, Λαφάρα και Σιπιτάνο, για την πολύ καλή συνεργασία που είχαμε στην οργάνωση της εκδήλωσης. Και στους εθελοντές που ανέλαβαν την διοργάνωση και διεξαγωγή της εκδήλωσης, για την ακούραστη και συνεπή βοήθειά τους. Τα χαμόγελα και η προσπάθεια αυτών των μικρών αθλητών μας «οπλίζουν» με το κουράγιο και την διάθεση να οργανώνουμε συνεχώς περισσότερες δραστηριότητες" αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69