tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Νέα ρεκόρ για την κολυμβητική ομάδα του Νηρέα Βέροιας

Nireas-Makedonikoi2015

Η αγωνιστική κολυμβητική ομάδα του Νηρέα Βέροιας συμμετείχε στους ετήσιους Διεθνείς κολυμβητικούς αγώνες για 7η συνεχόμενη χρονιά με την επωνυμία «Μακεδονικοί 2015» που έγιναν το Σαββατοκύριακο στην Θεσσαλονίκη.

Για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου η αγωνιστική ομάδα ήταν πολυπληθέστερη από κάθε άλλη χρονιά. 15 αθλητές της πήραν την πρόκριση για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα τον Ιούλιο σε Πάτρα και Θεσσαλονίκη με ρεκόρ συμμετοχών.

Ο προπονητής της αγωνιστικής ομάδας του Νηρέα Βέροιας Χρήστος Θεοδωρίδης έμεινε πολύ ικανοποιημένος καθώς όλοι οι αθλητές πραγματοποίησαν ατομικά ρεκόρ έστω και σε ένα αγώνισμα.

Η αθλήτρια Μαρούδα Νικολέτα είναι το νέο μέλος της πολυπληθέστατης αγωνιστικής ομάδας, κάνοντας 4 ατομικά ρεκόρ και έπιασε τέσσερα όρια για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Η κολυμβητική αγωνιστική ομάδα του Νηρέα που πήρε την πρόκριση απαρτίζεται από τους Τζουνάκου Α., Χαραλαμπίδου Γ., Παπαδοπούλου Β., Χαραλαμπίδου Μ., Νίλα Κ., Μαδενλή Ε., Αντωνιάδου Ε., Μαδενλή Κ., Γαλανίδη Ν., Κελεπούρη Γ., Φύκατα Μ., Καρατζιούλα Σ., Στεργίου Α. (3ο όριο στα 100 ύπτιο) και Καρατζιούλα Κων/νο (3ο όριο στα 50 ύπτιο).

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69