tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ελπιδοφόρο το πρώτο «πέταγμα» της προαγωνιστικής ομάδας του Πήγασου Ημαθίας

pegasus larisa14-3

Η πρώτη παρουσία της προαγωνιστικής ομάδας κολύμβησης του Πήγασου Ημαθίας, άφησε πολύ καλές εντυπώσεις, με τους 25 αθλητές και αθλήτριες τις ομάδας να καταφέρνουν να πλασαριστούν σε 42 οκτάδες. Πιο αναλυτικά:

Στους διασυλλογικούς αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στην Λάρισα στις 29 Νοεμβρίου με την συμμετοχή 607 αθλητών από 26 συλλόγους, της Μακεδονίας, της Ηπείρου, της Θεσσαλίας και της Στερεάς Ελλάδος, οι 25 αθλητές και αθλήτριες του Πήγασου Ημαθίας κατάφεραν να κατακτήσουν 6 χρυσά μετάλλια, 9 ασημένια μετάλλια, 6 χάλκινα μετάλλια, 4 τέταρτες θέσεις, 5 πέμπτες θέσεις, 6 έκτες θέσεις και 6 έβδομες θέσεις. Κατέρριψαν πολλά ατομικά ρεκόρ με κάποια από αυτά να αποτελούν καλύτερες επιδόσεις για φέτος στην Ελλάδα.

Μετά τους αγώνες ο προπονητής Στέλιος Αμπατζίδης δήλωσε: "Τα παιδιά προσπάθησαν πολύ σε όλα τους τα αγωνίσματα καταφέρνοντας σε κάποια από αυτά οι επιδόσεις τους να είναι πάρα πολύ καλές. Το ξεκίνημα είναι ενθαρρυντικό, συνεχίζουμε με υπομονή και επιμονή την προετοιμασία για τους επόμενους αγώνες".

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές για την προσπάθεια και τις επιδόσεις τους, στον προπονητή τους Στέλιο Αμπατζίδη για την πολύ καλή προετοιμασία των αθλητών, στον αρχηγό της αποστολής Τάσο Αντωνιάδη για την αποτελεσματική διαχείριση και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς για την αμέριστη συμπαράσταση σε όλη την ομάδα.

Στου αγώνες συμμετείχαν οι αθλητές και οι αθλήτριες:

12 ετών Ίτσκου Ελένη, Μπρούσα Βιβιάννα, Τσανακτσίδου Βασιλική, Αντωνιάδης Θεόδωρος, Πασίδης Απόστολος, Πράγιας Αναστάσιος-Θεόδωρος.

11 ετών Μπόγκοτς Ελένη-Μιχαέλα, Τριγώνη Χριστίνα, Αντωνιάδης Βασίλης, Αποστολίδης Γιώργος, Ζέζιος Γιώργος, Τσανακτσίδης Άγγελος.

10 ετών Παπαδοπούλου Σταυρούλα-Μαρία, Δοβλέτογλου Γιώργος-Ιωάννης, Θυμιόπουλος Κωνσταντίνος, Κωνσταντινίδης Κωνσταντίνος, Λαζαρίδης Φίλιππος-Τηλέμαχος, Μπρούσας Αλέξανδρος, Πασίδης Χαράλαμπος, Τσεναλίδης Γιώργος.

9 ετών Αντωνιάδου Ελένη, Κωνσταντινίδου Βαλεντίνη, Μπαϊρακτάρη Στέλλα, Οικονομίδης Νικόλαος και Παναγιωτίδης Γιώργος.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69