tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Παρουσιάστηκε στην Βέροια το νέο βιβλίο του Θανάση Δέλλα "Στην φωλιά της λύκαινας" (φωτογραφίες, βίντεο)

Το νέο του βιβλίο παρουσίασε στην Βέροια ο δημοτικός σύμβουλος και συγγραφέας Θανάσης Δέλλας. Πρόκειται για μια συλλογή διηγημάτων που έχει τίτλο "Στην φωλιά της λύκαινας". Τα διηγήματα συνδυάζουν αυτοβιογραφικά στοιχεία με την μυθοπλασία και ταξιδεύουν τον αναγνώστη σε άλλες εποχές.

Για το νέο βιβλίο μίλησαν ο εκδότης - δημοσιογράφος Αλέκος Χατζηκώστας και ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Φώτης Καραβασίλης.

Ο κ. Χατζηκώστας τόνισε ότι τα διηγήματα του νέου βιβλίου έχουν πλούσιες εικόνες και διαβάζονται μονορούφι. Ο κ. Καραβασίλης τόνισε ότι διαβάζοντας τα διηγήματα του βιβλίου ταξιδεύει ο αναγνώστης σε άλλες εποχές.

Από την πλευρά του ο συγγραφέας υπογράμμισε ότι κάποια από τα διηγήματα του βιβλίου έχουν αφετηρία τα Πιέρια αλλά υπάρχουν και άλλα που βγαίνουν έξω από τα όρια της Ημαθίας.Πρόσθεσε ότι οφείλει πολλά στον παππού του διότι λειτούργησε γι αυτόν ως πηγή έμπνευσης. Τέλος εξήγησε ότι επέλεξε να παρουσιάσει το νέο του βιβλίο την 18η Οκτωβρίου, διότι τέτοια ημέρα ανέλαβε το ΠΑΣΟΚ την διακυβέρνηση της χώρας και ήταν η κυβέρνηση που έφερε την εθνική συμφιλίωση καταργώντας τις γιορτές του μίσους.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την παρουσίαση του βιβλίου

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69