tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Εγκαινιάστηκε η έκθεση Ζωγραφικής & Φωτογραφίας με θέμα την πόλη της Βέροιας (φωτογραφίες)

Η έκθεση Ζωγραφικής & Φωτογραφίας με θέμα την πόλη της Βέροιας εγκαινιάστηκε το βράδυ του Σαββάτου στην Γκαλερί Παπατζίκου.

Την έκθεση διοργάνωσε η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας, με την υποστήριξη της Ένωσης Φωτογράφων Κεντρικής Δυτικής Μακεδονίας και τον Σύλλογο Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Βορείου Ελλάδος – ΣΚΕΤΒΕ, με αφορμή την συμπλήρωση δέκα χρόνων από την απονομή του βραβείου από το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates. Έπειτα από αυτό το βραβείο η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη καθιερώθηκε ως ένα σημείο αναφοράς της καθημερινής μας ζωής.

Την εκδήλωση χαιρέτησε η Βίκυ Παπατζίκου, η εκπρόσωπος της Βιβλιοθήκης, δικηγόρος Κατερίνα Σίμπου, ο πρόεδρος της Ένωσης Φωτογράφων Δημήτρης Κοντσίδης και η Ισαβέλλα Κωνσταντούδη από τον Όμιλο Φίλων Θεάτρου.

Η έκθεση περιλαμβάνει έργα που διακρίθηκαν στους διαγωνισμούς Φωτογραφίας και Ζωγραφικής με θέμα τη ΒΕΡΟΙΑ και διατίθενται προς πώληση.

Συμμετέχουν με τα ζωγραφικά τους έργα οι:

ΑΜΝΙΩΤΗ ΕΥΑ, YEORGOGLOU VASILIS, ΚΕΛΕΜΠΕΚΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, ΚΕΛΕΜΠΕΚΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΚΟΥΡΟΥΖΙΔΗΣ ΧΑΡΗΣ, ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ, ΝΑΛΜΠΑΝΤΗ ΜΑΝΟΥΔΗ ΣΟΦΙΑ, ΠΟΛΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΤΑΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΤΣΟΛΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ, ΧΑΜΙΔΙΕΛΗ ΦΩΤΕΙΝΗ, ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΙΔΗΣ ΤΙΜΟΘΕΟΣ.

Συμμετέχουν με τις φωτογραφίες τους οι:

ΑΤΜΑΤΖΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΑΝΝΑ, ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΜΑΡΙΟΣ, ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΖΟΡΜΠΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ, ΚΑΡΑΚΟΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΔΗ ΜΑΡΙΑ, ΛΙΤΣΑ ΑΓΟΡΙΤΣΑ, ΜΑΚΡΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ, ΜΕΛΙΚΙΩΤΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ, ΜΗΤΣΙΑΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΜΠΑΖΑΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΠΥΡΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΣΥΝΟΔΟΥ ΜΑΡΙΑΝΝΑ, ΤΕΛΛΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ, ΤΣΑΝΑΚΤΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ, ΤΣΙΩΜΟΥ ΕΥΔΟΞΙΑ, ΦΕΙΔΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ΧΑΡΙΣΗ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ.

Έκθεση θα διαρκέσει έως τις 4/6/2022 με ωράριο καταστημάτων.

Τα έργα που επέλεξαν οι επιτροπές αξιολόγησης θα φιλοξενηθούν στο ψηφιακό αποθετήριο ΜΕΔΟΥΣΑ της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Βέροιας http://medusa.libver.gr

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69