tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Μαρκούλης: «Μελανή εκτροπή» στο Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας!

Σχολιάζοντας την τοποθέτηση Παλουκίδη για τα οικονομικά της Χούντας στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας, ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Δ. Βέροιας «Προτεραιότητα στον Πολίτη», μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία και μέλος του Δ.Σ. της Π.Ε.Δ. Κεντρικής Μακεδονίας Αντώνης Μαρκούλης έκανε την εξής δήλωση:

"«Μελανή εκτροπή» στο Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας! Ο συνεργαζόμενος με την ομάδα του Δημάρχου Βέροιας, κ. Βοργιαζίδη, και Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας, κ. Παλουκίδης, σε ένα κρεσέντο «πολιτικής ημιμάθειας», αναφερόμενος σε τοποθέτηση του δημοτικού συμβούλου της παράταξής μας σε προηγούμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Τροχόπουλου, επιχείρησε να αναδείξει το «οικονομικό θαύμα» της θλιβερής για τον τόπο μας και τη Δημοκρατία επταετίας!

Μίας περιόδου που σημαδεύτηκε από τις διώξεις πολιτών, τα βασανιστήρια και τις εξορίες.

Στον υμνητή της χούντας, όπως ήταν αναμενόμενο, η παράταξή μας αντέδρασε άμεσα και αποχώρησε σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την πολιτική αυτή εκτροπή.

Περίεργη η αναφορά του Δημάρχου, ότι θα «συζητήσει» κάποια πράγματα με τον κ. Παλουκίδη, ενώ υπό φυσιολογικές συνθήκες έπρεπε άμεσα να του δείξει τον δρόμο της αποπομπής.

Ερωτηματικά προκαλεί και η ένοχη σιωπή του συνόλου των δημοτικών συμβούλων της πλειοψηφίας που δεν τόλμησαν να διαφωνήσουν δημόσια.

Σε κάθε περίπτωση, η παράταξή μας έχει ως βασική αρχή να μην συμμετέχει σε συνεδριάσεις οργάνων που σιωπηρά νομιμοποιούν συμπεριφορές υμνητικές ανελεύθερων και αντιδημοκρατικών καθεστώτων".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69