tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Συλλαλητήριο ενάντια στην ακρίβεια πραγματοποίησε το ΠΑΜΕ στην Βέροια (φωτογραφίες, βίντεο)

Στο πλαίσιο της Πανελλαδικής απεργίας, το ΠΑΜΕ πραγματοποίησε την Τετάρτη συλλαλητήριο στην πλατεία Δημαρχείου.

Στην συγκέντρωση – διαμαρτυρία συμμετείχαν σωματεία που είναι ενταγμένα στο ΠΑΜΕ, συνταξιούχοι, άνεργοι και νέοι, διεκδικώντας να σταματήσει ο ιμπεριαλιστικός πόλεμος και η ακρίβεια και να αυξηθούν οι μισθοί. Επίσης συμμετείχαν μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής Μαθητών Βέροιας.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο εκπρόσωπος του ΝΤ ΑΔΕΔΥ Γιάννης Τσεχελίδης, ενώ την εκδήλωση χαιρέτησε το μέλος του ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Νάουσας Στέλλα Ιακωβίδου και ο εκπρόσωπος του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Σούλης Ανδρεόπουλος.

Τα αιτήματά τους:

  • Απεμπλοκή από τον πόλεμο με οποιοδήποτε πρόσχημα και με οποιοδήποτε τρόπο, με πολεμικό υλικό, με στρατιωτικά μέσα, με εκστρατευτικό σώμα. Να μην χρησιμοποιηθούν υποδομές από ελληνικό έδαφος για τις επιχειρήσεις στην Ουκρανία. Να κλείσουν τώρα όλες οι αμερικανοΝΑΤΟϊκές στρατιωτικές βάσεις στη χώρα.
  • Κατάργηση του ΦΠΑ στα είδη πλατιάς λαϊκής κατανάλωσης , του ΕΝΦΙΑ και γενναία μείωση των δημοτικών τελών για τα εργατικά και λαϊκά νοικοκυριά. Μείωσης της τιμής του ρεύματος και του φυσικού αερίου κατά 50% και κατάργηση των φόρων στα καύσιμα και συνολικά στην ενέργεια .Διαγραφή χρεών, όχι στις κατασχέσεις και στους πλειστηριασμούς για τα εργατικά και λαϊκά νοικοκυριά.

Μετά τις ομιλίες πραγματοποιήθηκε πορεία στο κέντρο της πόλης.

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69