tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Κατάληψη στο Μουσικό Σχολείο Βέροιας

Οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου της Βέροια αποφάσισαν να πάρουν πιο δραστικά μέτρα και προχώρησαν σε κατάληψη. Επίσης την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί πορεία διαμαρτυρίας. 

"Σε δύο εβδομάδες Χριστούγεννα και το πρόβλημα άλυτο. Σχολείο χωρίς καθηγητές φέρνει τα παιδιά σε σκέψεις και προβληματισμούς" αναφέρουν σε ανακοίνωση τους οι μαθητές. 

Λόγος κατάληψης

Σε ανακοίνωση τους για την κατάληξη οι μαθητές αναφέρουν: "Καλημέρα σε όλους και όλες. Από ότι βλέπετε με την απόφαση του δεκαπενταμελούς κάνουμε κατάληψη γιατί τους ίδιους λόγους που κάναμε την αποχή. Αρχικά θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι στην πορεία που κάναμε ακουστικαμε και τα αιτήματα μας φτάσανε στην βουλή. Τις πέντε πρώτες ώρες θα γίνει μια συμβολική κατάληψη.

Αυτή η κατάληψη πέρα από όλα τα άλλα έχει σκοπό την προετοιμασία για την αυριανή πορεία που θα ξεκινήσει στις 10:00 από το ρολόι και θα τελειώσει στη δευτεροβάθμια. Τα προβλήματα λύνονται με διάλογο, από την στιγμή που δεν είμαστε οι αρμόδιοι να κάνουμε διάλογο το αφήνουμε αυτό στους υπεύθυνους για την λύση των προβλημάτων. Και ξανά παρακαλούμε την Υπουργό με το γράμμα που θα γράψει κάθε μαθητής και μαθητρια και θα τα στείλουμε όλοι κατά την διάρκεια της πορείας να δώσει λύση στο προβλημα μας . Αν πιστεύετε σε αυτήν την πράξη και τον διπλανό την διπλανή σας παρακαλώ υποστήριξτε το σχολείο ψηφίζοντας υπέρ.Αν ετέλει η ψηφοφορία βγει κατά το σχολείο θα ανοίξει και η πορεία θα ακυρωθεί. Ελπίζω να μην έχετε σταματήσει να πιστεύετε σε ένα δίκαιο κόσμο με δωρεάν παιδεία.

Αιτήματα:

1) Ελλείψεις καθηγητών και μουσικών οργάνων

2) Αποπεράτωση κτηριακών μονάδων ( ακόμα το λύκειο δεν έχει τουαλέτες)

3) και το κυριότερο απαιτούμε Απολυτήριο με πιστοποίηση μουσικών σπουδών". 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69