tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Περίπατος ευαισθητοποίησης για την πρόληψη κατά του καρκίνου του μαστού πραγματοποιήθηκε στην Βέροια

Περίπατος ευαισθητοποίησης κι ενημέρωσης για την πρόληψη κατά του καρκίνου του μαστού πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής στην Βέροια.

Τα μέλη του Συλλόγου Καρκινοπαθών Ημαθίας «Άγιος Παρθένιος», μαζί με τα παιδιά του ΚΕΜΑΕΔ, τα «Παιδιά της Άνοιξης», σπουδαστών κι εκπαιδευτικών του ΔΙΕΚ Νοσηλευτικής του Νοσοκομείου Βέροιας κι εκπροσώπους της ΜΑμΑ, συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Δημαρχείου Βέροιας για να συμμετέχουν στον «6ο Περίπατο για τη Ζωή».

Εκεί φόρεσαν στο πέτο το χαρακτηριστικό ροζ κορδελάκι κατά του καρκίνου και κρατώντας ροζ μπαλόνια ξεκίνησαν έναν μεγάλο περίπατο στην αγορά της πόλης, μεταφέροντας το μήνυμα της πρόληψης κατά του καρκίνου.

Παράλληλα διανεμήθηκε έντυπο ενημερωτικό υλικό στα καταστήματα και τους πολίτες.

Οι συμμετέχοντας έκαναν μία στάση στο κατάστημα της προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας, Αθηνάς Πλιάτσικα Τσιπουρίδου και φωτογραφήθηκαν μαζί της, καθώς ο σύλλογος συμμετέχει στην δράση. Επίσης έκαναν μια στάση στην Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας ενώ κατέληξαν ξανά στην πλατεία Δημαρχείου, όπου συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο, Κώστα Βοργιαζίδη.

Όλοι μαζί έστειλαν ένα δυνατό μήνυμα ότι «η πρόληψη σώζει ζωές» κι άφησαν τα μπαλόνια τους στον ουρανό.

Το βράδυ στις 8μμ το Δημαρχείο θα φωταγωγηθεί με ροζ χρώμα. Την βραδιά θα ντύσει μουσικά ο Μιχάλης Ρίζος με ελληνικές μουσικές επιλογές.

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69