tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στα ροζ φωταγωγήθηκε το Δημαρχείο Βέροιας για την πρόληψη κατά του καρκίνου του μαστού

Με ροζ χρώμα φωταγωγήθηκε το Δημαρχείο Βέροιας συμμετέχοντας στην εκστρατεία ευαισθητοποίησης για την πρόληψη κατά του καρκίνου του μαστού.

Το βράδυ της Παρασκευής, παραμονή της εθνικής εορτής πραγματοποιήθηκε εκδήλωση μπροστά από το Δημαρχείο Βέροιας, στο πλαίσιο ενημέρωσης κι ευαισθητοποίησης για την πρόληψη κατά του καρκίνου του μαστού, παρουσία πολιτών και μελών των συμμετεχόντων φορέων και συλλόγων.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, η αντιδήμαρχος κοινωνικής προστασίας – υγείας – εθελοντισμού Γεωργία Μπατσαρά, ο πρόεδρος του παραρτήματος Βέροιας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας Βαγγέλης Παπαχαραλάμπους, ο πρόεδρος του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας και  πολιτικός εκπρόσωπος του Δήμου Βέροιας στο ΕΔΔΥΠΠΥ - Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων - Προαγωγής Υγείας Κώστας Ρίζος και η πρόεδρος του Συλλόγου Καρκινοπαθών Ημαθίας «Άγιος Παρθένιος» Μαρίνα Ψωμιάδου.

Οι ομιλητές αναφέρθηκαν στην σπουδαιότητα της πρόληψης ώστε σε περίπτωση διάγνωσης ενός ατόμου με καρκίνο να αντιμετωπιστεί άμεσα, καθώς η ασθένεια δεν είναι ανίατη και υπάρχουν σύγχρονοι μέθοδοι αντιμετώπισης.

Έπειτα ο Δήμαρχος Βέροιας έδωσε το σήμα και το Δημαρχείο φωταγωγήθηκε με ροζ χρώμα.

Την βραδιά έντυσε μουσικά ο Μιχάλης Ρίζος που ερμήνευσε ελληνικό ρεπερτόριο.

Την δράση διοργάνωσε ο Δήμος Βέροιας, το ΚΕΠ Υγείας, ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Ημαθίας «Άγιος Παρθένιος», το παράρτημα Βέροιας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, ο Ιατρικός Σύλλογος και ο Εμπορικός Σύλλογος Βέροιας.

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69