tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Προγνωστικά Στοιχήματος: Σε καλύτερη κατάσταση η Πολωνία, δυσκολεύεται στο σκοράρισμα η Βοσνία

Αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Α' Κατηγορίας του Nations League, με την Πολωνία να υποδέχεται στο «Μιέσκι» τη Βοσνία. Το ματς θα διεξαχθεί στις 21:45, κεκλεισμένων των θυρών.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Σε καλύτερη κατάσταση η Πολωνία, τη στιγμή που η Βοσνία δυσκολεύεται στο σκοράρισμα. Επιλογή στο πάμε στοίχημα ο άσος (1) με απόδοση 1.75 στην bet365

Ενδιαφέρον Στατιστικά της Πολωνίας:

6-1-1 στα τελευταία 8 (επίσημα-φιλικά)

Πέντε Over 2,5 στα 8 πιο πρόσφατα

2-1-0 στα τρία τελευταία εντός με Βοσνία

ΠΟΛΩΝΙΑ - Το μεγάλο κέρδος των προηγούμενων αγώνων ήταν οι νεαροί παίκτες. Ο τεχνικός Μπρζέτσεκ κατάφερε να αποφύγει την γκρίνια αυτή τη φορά, παρουσιάζοντας μία ομάδα με μειωμένο μέσο όρο ηλικίας και τα πιτσιρίκια του έχουν πιάσει την ευκαιρία από τα μαλλιά. Μπορεί ο Τύπος να μην άσκησε κριτική για το γεγονός ότι η ομάδα του δεν σκόραρε στο εντός έδρας 0-0 με την Ιταλία, όμως φρόντισε να το κάνει ο Λεβαντόφσκι, που αποδείχθηκε πολύ μόνος στην επίθεση και ζήτησε υποστήριξη δίπλα του.

Ο φορ της Μπάγερν, πάντως, αναγκάστηκε να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα και ίσως δεν αγωνιστεί. Το ροτέισον θα συνεχιστεί και αν εξαιρέσουμε τον αρχηγό, τότε η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πολλές λύσεις σε όλες τις γραμμές.

Αγωνιστικά Νέα: Στα αγωνιστικά, υπήρξε «συναγερμός» όσον αφορά στην κατάσταση του Λεβαντόφσκι (Ε, 113/61), ο οποίος αποχώρησε με ενοχλήσεις από το ματς με την Ιταλία. Ωστόσο, όλες οι ενδείξεις δείχνουν ότι θα ξεκινήσει. Εξέτισε και επιστρέφει ο Μπέντναρεκ (Α, 24/1). Τραυματίες οι Γεντρζέιτσικ (αμυντικός) και Φρανκόφσκι (εξτρέμ). Θετικοί στον Covid-19 οι Ρίμπους (μπακ) και Ζιελίνσκι (μέσος).

Πιθανή Ενδεκάδα (4-2-3-1): Σέζνι – Ρέτσα, Γκλικ, Μπεντνάρεκ, Κετζιόρα – Κριχόβιακ, Λινέτι – Κλιχ, Μόντερ, Σιμάνσκι – Λεβαντόφσκι (Πιόντεκ)

Ενδιαφέρον Στατιστικά της Βοσνίας:

1-3-3 στα 7 τελευταία (γενικά)

Επτά Over 2,5 στα 10 πιο πρόσφατα

Καμία νίκη στην έδρα της Πολωνίας

ΒΟΣΝΙΑ - Παρουσιάστηκε βελτιωμένη και απέσπασε ισοπαλία εντός έδρας με 0-0 από την Ολλανδία. Μεγάλη η κούραση και έκανε έξι αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα για να μπορέσει να δείξει φρεσκάδα. Εδειξε αντίδραση μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό στα ημιτελικά των πλέι οφ του Γιούρο στα πέναλτι από τη Β. Ιρλανδία, ένα αποτέλεσμα που οδήγησε τον Ντούσαν Μπάγιεβιτς στην παραίτηση.

Αφού τα πράγματα ηρέμησαν ο ίδιος αποκάλυψε ότι θα μείνει στον πάγκο μέχρι να τελειώσει το Nations League σε ένα μήνα. Το κλίμα δεν είναι και το καλύτερο δυνατό, όμως έχει εκτονωθεί μετά τις τελευταίες εξελίξεις. Εχει πολλά να αποδείξει.

Αγωνιστικά Νέα: Όσον αφορά στα αγωνιστικά, τραυματίας είναι Κάντουσιτς (Α, 1/0) και αποκλείστηκε από την αποστολή, θετικό βγήκε το δείγμα του αναπληρωματικού κίπερ Μπούριτς (2 συμμ.) και τέθηκε σε καραντίνα, ενώ αποχώρησε για προσωπικούς λόγους και ο Μπέγκοβιτς (Τ, 63 συμμ.). Συμπλήρωσε κάρτες και είναι τιμωρημένος ο Χόντζιτς (Ε, 12/3). Στα «πιτς» οι Μπίτσακτσιτς (αμυντικός), Τσίβιτς (μπακ), Στεβάνοβιτς (χαφ) και Ντούλιεβιτς (χαφ).

Πιθανή Ενδεκάδα (4-2-3-1): Σέχιτς – Κολάσινατς, Τοντόροβιτς, Σανίτσανιν, Τσίπετιτς – Πιάνιτς, Χατζιαχμέντοβιτς – Τσίμιροτ, Κρούνιτς, Γκόγιακ - Τζέκο

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69