tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Πλούσιο θέαμα στον πρόλογο του Riv3r - Την Κυριακή ο κυρίως αγώνας (φωτογραφίες & βίντεο)

Πλούσιο θέαμα στους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού πρόσφεραν οι αναβάτες των μηχανών enduro στην πρώτη αγωνιστική δραστηριότητα του 4ου Riv3r Enduro, τον Πρόλογο. Ο αγώνας έγινε στον χώρο του παλαιού εργοστασίου Ουσουλτζόγλου και παρά τον άστατο καιρό, προσέλκυσε αρκετούς θεατές.

Οι οδηγοί κλήθηκαν να ολοκληρώσουν μια διαδικασία περνώντας πάνω από μπάρες, κορμούς δέντρων, μεγάλα λάστιχα οχημάτων μπήκαν μέσα στο ποτάμι και κέρδισαν το θερμό χειροκρότημα του κοινού για την προσπάθειά τους.

Δείτε πλάνα από τον πρόλογο

Ο διεθνής αγώνας μοτοσυκλέτας Riv3r συνδιοργανώνεται από τα Αθλ. Σωματεία «Μηχανοκίνητη Αθλητική Ομάδα» και «Εκτός Δρόμου Ομάδα», υπό την αιγίδα της Αθλητικής Μοτοσυκλετιστικής Ομοσπονδίας Ελλάδας. Αποτελεί μοναδικό Διεθνή αθλητικό γεγονός στον χώρο της μηχανοκίνητης μοτοσυκλέτας, συγκεντρώνοντας για τρείς ημέρες στην πόλη της Βέροιας κορυφαίους αθλητές από την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό (20 Αθλητές από Αυστρία, Ισραήλ, Γερμανία, Ρουμανία, Αγγλία και Σερβία )που θα συναγωνιστούν μεταξύ τους την Κυριακή το πρωί στις όχθες του ποταμού Τριποτάμου.

Οι αθλητές που θα συμμετάσχουν θα απολαύσουν έναν αγώνα υψηλών προδιαγραφών και οργάνωσης και θα ανακαλύψουν τα προσωπικά τους όρια καθώς και της μοτοσυκλέτας τους.

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69