tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

"Άγρια" γκάζια στο κέντρο της Βέροιας - Παρουσίαση των αθλητών του 4ου Riv3r Enduro

Στους κεντρικούς δρόμους της Βέροιας "παρέλασαν" με τις μηχανές τους οι αθλητές του 4ου Riv3r. Ξεκίνησαν από την αφετηρία, τις εγκαταστάσεις στο παλαιό εργοστάσιο Ουσουλτζόγλου, ανέβηκαν την Κεντρικής, κατέβηκαν την Μητροπόλεως και βρέθηκαν στην Ελιάς για την παρουσίαση τους στο Βεροιώτικο κοινό.

Δείτε την παρουσίαση στο παρακάτω βίντεο

Την Κυριακή ο κυρίως αγώνας

Την Κυριακή το πρωί θα ξεκινήσει ο κυρίως αγώνας της διοργάνωσης. Δείτε το πρόγραμμα

Στις 09:30 θα δοθεί η εκκίνηση του αγώνα (Παλαιά Κλωστοϋφαντουργία Ουσουλτζόγλου).

Η διαδρομή θα έχει μήκος 40 χλμ. (κλειστή εξολοκλήρου στην δημόσια κυκλοφορία), οριοθετημένη σε πολλά σημεία με κορδέλα και θα αποτελείται από δύο (02) κύκλους και με 11 ΣΕΔ συνολικά στην διαδρομή με διάρκεια 6 ωρών.  Η πιστοποίηση της διέλευσης των αθλητών – μοτοσυκλετών από την διαδρομή θα γίνεται ΚΑΙ με σύστημα GPSTracking.

Στο κλείσιμο του κύκλου ΣΕΔ6 θα υπάρχει regrouping, όπου οι αναβάτες θα παραμένουν για ξεκούραση, εργασίες και ανεφοδιασμό για 10΄και κατόπιν θα επανεκκινούν. Τα 10’ είναι υποχρεωτικά για όλους. Εάν επιθυμεί παραπάνω χρόνο ο αναβάτης αυτό είναι εφικτό,όμως αυτό θα είναι εις βάρος του συνολικού τους αγωνιστικού χρόνου.

Οι αναβάτες για να θεωρηθούν τερματίσαντες πρέπει να ολοκληρώσουν εντός του χρονικού ορίου του αγώνα.(09:30 έως 15:30)

Κατά την διάρκεια της διαδρομής, επιτρέπεται η βοήθεια ΜΟΝΟ μεταξύ αναβατών.Όσοι αναβάτες διαπιστωθεί ότι δέχτηκαν ή ζήτησαν εξωτερική βοήθεια από τρίτους, θα έχουν ποινή χρόνου.

Στην διαδρομή του αγώνα υπάρχουν πέντε (5) ιδιαίτερα τεχνικά και δύσκολα τμήματα (STAGES) στα οποία η εξωτερική βοήθεια απαγορεύεται –πλην της προβλεπόμενης από εντεταλμένους κριτές. 

Νικητής κάθε κατηγορίας είναι ο αναβάτης που ολοκλήρωσε τον κύκλο των 80 khm και τα STAGES που αντιστοιχούν στην κατηγορία του στον μικρότερο συνολικό χρόνο, από την αρχή μέχρι το τέλος.

Σε τυχόν εγκατάλειψη του αθλητή/τριας για οποιοδήποτε λόγο,θα πρέπει να ειδοποιείται η Οργάνωση και εφόσον η μοτοσυκλέτα δεν μπορεί να μετακινηθεί, θα παραμένει στο σημείο της εγκατάλειψης αναμένοντας το όχημα περισυλλογής της Οργάνωσης.

View this gallery on Flickr

 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69