tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Εγκαινιάστηκε η ανακαινισμένη Δημοτική βιβλιοθήκη - Κέντρο Μουσικής Μακροχωρίου (φωτογραφίες, βίντεο)

Την ανακαινισμένη Δημοτική βιβλιοθήκη - Κέντρο Μουσικής Μακροχωρίου εγκαινίασε η ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας το απόγευμα της Δευτέρας 19 Σεπτεμβρίου.

Παρουσία εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης, αντιδημάρχων, δημοτικών συμβούλων, βουλευτών, εκπροσώπων φορέων και συλλόγων, πολιτών από την Βέροια και το Μακροχώρι πραγματοποιήθηκε η τελετή των εγκαινίων από τον Αρχιμανδρίτη Άνθιμο Μπελμπάση και τον ιερέα Αντώνιο Δήμου.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος της ΚΕΠΑ Κώστας Ρίζος, ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης και ο εκπρόσωπος της ΑΝΗΜΑ Ημαθίας Θανάσης Καραγιάννης.

Εγκάρδιους χαιρετισμούς έστειλε ο πρόεδρος της ΑΝΗΜΑ Ημαθίας Θεόφιλος Τεληγιαννίδης και ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Μακροχωρίου Βαλάντης Κεχαΐδης.

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη εγκαινιάστηκε αρχικά τον Νοέμβριο του 2010 από τον τότε πρόεδρος της Βουλής Φίλιππο Πελτσάνικο, ως ελάχιστο φόρο τιμής στα 21 αδικοχαμένα παιδιά που έχασαν την ζωή τους στα Τέμπη τον Απρίλιο του 2003, με σκοπό να γίνει η βιβλιοθήκη ένας νέος πυρήνας πολιτισμού για την περιοχή, ένα δεύτερο σπίτι για τα παιδιά.

Ανακαινίστηκε από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και το χρηματοδοτικό πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 Μέτρο 19.2 CLLD/LEADER – Δημόσιες επενδύσεις Ο.Τ.Δ. ΑΝ. ΗΜΑ.

Εξοπλίστηκε με σύγχρονο ηλεκτρονικό εξοπλισμό, νέους τίτλους βιβλίων, έπιπλα και βιβλιοθήκες, μουσικά όργανα, καθώς θα λειτουργήσει και ως Κέντρο Μουσικής, home cinema και αίθουσα παρουσιάσεων και προβολών, που θα καλύπτει τις ανάγκες των κατοίκων της περιοχής.

Μετά την τελετή του αγιασμού παρατέθηκε μπουφές με γλυκά και αλμυρά εδέσματα.

Τα εγκαίνια πλαισίωσε μουσικά η Φιλαρμονική Ορχήστρα της ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας, υπό τη διεύθυνση του Βαλάντη Κυριακίδη. Ακούστηκαν έντεχνα, λαϊκά και κινηματογραφικά τραγούδια.

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69